roilda.blogg.se

Vi är två tjejer på 13 år. Vi gillar att fota,kläder,smink,mode. Här kommer ni få läsa och se från outfits - vad vi tycker och vad vi gör om dagarna - bilder och en massa mer.

dag 3 och 4 Estland och Stockholm

Allmänt Permalink0
Hejsan! :)
Jag tänkte göra dem men skolveckan kom i mellan men nu kommer det inlägget :)
Men på morgonen åt vi frukost sen så chilla vi på hytten igeeen :D
Sen så gick vi ut ur båten och sen så börja vi gå jag ville gå in i en affär och det gjorde vi sen gick vi till gamla stan i Tallin och min lillebror och pappa gick någonstans minns inte vart XD och jag och mamma gick runt bara. 
Sen så åt vi lunch på något ställe det var jätte gott där jag tog en macka.
Sen gick vi runt lite mer :D
Senare gick vi bara till båten och gjorde inte något speciellt och sen åt vi middag på båten och sen gick vi på lite affärer som fanns på båten.
Dagen efter så vakna vi tidigt och åt frukost sen så gjorde vi ingeting efter det sen så gick vi ut ur båten och då var vi framme i Stockholm. Sen så åkte vi till hotellet och lämna av väskorna sen så gick vi till pride paraden det var så roligt att kolla på det var två män som gifte sig där (har redan berättat det på instagram följ oss där roilda.blogg.se) 
Pappa och min lillebror åkte till något akvarium och titta på fiskar medans jag och mamma gick på stan sen så åt vi middag sen så åkte vi till hotellet och chilla där. Aså det enda vi gör är att chilla.
Men dagen efter så åkte till arlanda och sen så flög vi till Luleå och sen åkte vi hem. Aså sorry för det var inte så roligt att läsa men nästa inlägg tror jag att jag kommer visa vad jag köpte under resan.
//Tilda
Till top